Houtskeletbedrijven: Calculatie software voor uw branche!

Elke bouw- afbouw of installatie branche heeft haar typische trekjes en VTBO kent ze inmiddels bijna allemaal. Want VTBO weet inmiddels wat er speelt in “onze specialistische branche”. We overleggen namelijk regelmatig met vakmensen uit de verschillende sectors/branches. Alles om zo goed mogelijke branchespecifieke calculatie software te kunnen leveren die naadloos aansluit aan onze facturatie, nacalculatie, kostenregistratie en projectadministratie, planningen, klanten- relatiebeheer, management rapportage, projectbeheer, dossiervorming, artikelen beheer, webapplicatie enzovoorts, alles in een betaalbaar totaal calculatiepakket.

Of het nu gaat om een eenvoudig memo functionaliteit of het koppelen van foto’s– tekeningen, bestekken bijna alles is geïntegreerd in ons compleet calculatieprogramma van VTBO. Zo kan onze bouw calculatie software meegroeien met uw bedrijf voor al uw installatie- en bouw en afbouw activiteiten. Van aannemer tot ZZP-er en van schildersbedrijf tot architectenbureau. Programma is reeds voorzien van duizenden prijzen en arbeidsnormen maar daarbij kunt u ook uw prijzen van uw eigen leverancier waar u zaken mee doet snel en eenvoudig importeren in ons calculatiepakket van VTBO. Al met al een compleet calculatiepakket voor alle bouw- afbouw en installatie gerelateerde bedrijven en instanties maar ook geschikt voor gemeentes en woningbouwcorporaties en vastgoed beheerders.

Eenvoudig calculeren/ begroten

Geen kostbare tijdrovende cursussen bij VTBO maar gewoon stapsgewijs eenvoudig calculeren/begroten.

Arbeidsnormen en materiaalprijzen

Duizenden prijzen en arbeidsnormen/tijden zijn geïntegreerd in de calculatiepakket van VTBO.

Prijzen eigen leveranciers inlezen

Om met de juiste materiaalprijzen te calculeren kunt u uw eigen prijzen eenvoudig en snel van uw leverancier inlezen in ons calculatieprogramma van VTBO.

Overzichtelijk stapsgewijs calculeren

Alle calculaties gebundeld per project/klant opbouwen, waardoor het voor u overzichtelijk en begrijpelijk blijft.

Projecten ordenen

Onderscheid tussen lopende en afgeronde bouwprojecten overzichtelijk gedocumenteerd welke u altijd kunt ophalen.

Website prijzen inlezen

Direct vanuit VTBO calculatieprogramma “up to date” materiaalprijzen van de website van uw leverancier inlezen om altijd met de juiste prijs te calculeren.

Alles omvattend calculatieprogramma

Niet alleen calculeren maar ook facturatie- nacalculatie/kostenregistratie- planningen- klantenbestand.

Betaalbaar en goede service

VTBO onderscheid zich van andere softwareleveranciers door 7 dagen per week bereikbaar te zijn van 08:00 uur tot 23:00 uur.

Geen online calculatieprogramma

Calculatieprogramma van VTBO staat niet online maar zal worden geïnstalleerd op uw eigen computer waardoor u niet afhankelijk bent van het internet signaal.

Wij zijn trots op ons bedrijf en ons product, en dat willen wij zo houden!

Bij ons is “Service & Ondersteuning” een geborgen vanzelfsprekendheid om langdurig te werken aan een optimale samenwerking.

Calculatie Software voor Houtskeletbedrijven om te investeren in de toekomst!

Waarom “Houtskeletbedrijven” geen telraam gebruiken in plaats van een rekenmachine? Waarschijnlijk omdat er met een rekenmachine sneller en eenvoudiger een calculatie gemaakt kan worden en met minder kans op rekenfouten. Je

Je wilt efficiënter en effectiever werken en kosten besparend werken. Je bent op dat gebied met de tijd meegegaan maar de tijd blijft niet stilstaan dus met andere woorden blijft investeren in efficiëntere bouw – afbouw en installatie bedrijfssoftware. Maar waarom maken “Houtskeletbedrijven” dan nog steeds veel handmatige berekeningen of gebruiken nog steeds Excel en waarom dan geen gebruik maken van een compleet calculatieprogramma van VTBO waarin alles wat u nodig heeft is geïntegreerd? Excel is een handige tool voor de niet professionele branches maar als u zich wil onderscheiden door efficiëntie en professionaliteit kunt u niet buiten een alomvattend calculatie programma van VTBO om. Daarbij is er een aanzienlijke grotere kans bij Excel dat formules ontbreken waardoor er onjuiste resultaten zullen ontstaan met alle gevolgen van dien en veel van de teksten/bedragen zullen met de hand ingevoerd moeten worden.

Bij VTBO speciaal ontwikkelde calculatiesoftware voor “Houtskeletbedrijven” behoort dit nagenoeg tot het verleden. Het berekenen met de hand is “tijdrovend en inefficiënt” en kan met de computer veel sneller en aanzienlijk minder kans op faalkosten en rekenfouten. Alles overzichtelijk gebundeld in een calculatiesoftwarepakket voor “Houtskeletbedrijven”. Een bouw- afbouw en installatie computer calculatieprogramma kan dezelfde berekening vele malen sneller uitvoeren, waarbij tevens de kans op het maken van fouten aanzienlijk gereduceerd wordt. De presentatie naar uw klant/opdrachtgever ziet er gelijk veel professioneler uit en u bepaald welke zaken u inzichtelijk c.q. toonbaar wilt maken voor uw klant/opdrachtgever. Stel u beschikt over een compleet goedkoop en eenvoudig overzichtelijk rekenprogramma dat de berekeningen automatisch voor u uitvoert, de invoer op fouten aanzienlijk reduceert en bovendien zeer gebruiksvriendelijk is zonder dikke handleidingen.

Denkt u ook niet dat dit zal leiden tot een meer efficiëntere en effectievere werkwijze, met aanzienlijk minder fouten en vergroot dit ook niet uw werkplezier? De software van VTBO kan voor “Houtskeletbedrijven” de juiste oplossing zijn om sneller en eenvoudiger te calculeren. U kunt kiezen uit de standaard basis programma vanaf € 350,- tot het meest volledige bouw- afbouw & installatie calculatieprogramma van € 950,- zoals vermeld op onze website onder het kopje “Calculatieversies & Prijzen”. Wij hebben ook nog verschillende instapmodellen vanaf € 185,- beschikbaar op onze andere website namelijk VTBO-Ontwikkeling Het wordt hoogste tijd om definitief afscheid te nemen van uw telraam en Excel programma.

Vraag nu gratis Calculatieprogramma demo aan bij VTBO !

Onze taak als VTBO

Bedrijfssoftware ontwikkelen waarmee MKB-bedrijven meer grip krijgen op hun projecten en meer rendement kunnen behalen. De basis is een pakket waarin alle functies zijn geactiveerd die uw bedrijf nodig heeft. Een op zichzelf staand calculatie programma pakket dat zich volledig samenvoegt c.q. samenvloeit naar uw bedrijf. Het calculatiesoftware pakket kan door uzelf voor uw branche op maat worden gemaakt en eventueel aangevuld met branchespecifieke gegevens. Daarmee kan elke vakman in de calculatiefase snel en trefzeker de basis leggen om maximaal rendement te behalen op zijn bouwtraject.

Het ene bedrijf heeft extra rendement met bijvoorbeeld onze professionele calculatiesoftware, het andere met de stroomlijning van werkprocessen binnen hun organisatie, en een derde heeft een betere inzage met de tool van projectmanagement om de rendementsverwachting te monitoren qua de te behalen rendement van zijn bouwtraject.

Ons calculatieproduct zijn ook uitermate geschikt voor ZZP-er(s), eenmansbedrijven en ook geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Altijd verschillend, maar met één gezamenlijk overeenkomst: een positieve bijdrage aan het rendement van uw bedrijf creëren in welke vorm dan ook.

Vraag nu gratis Calculatieprogramma bouw demo aan bij VTBO !

Kostprijsberekeningen / Bouwbegrotingen / Bouw Calculaties eenvoudiger maken

Met een goed calculatieprogramma voor “Houtskeletbedrijven” kunt u de klant/principaal/opdrachtgever direct overzichtelijk inzicht geven in “hoe en wat” u kunt leveren en uitvoeren tegen welke prijs.

Hoe meer duidelijkheid u kunt verschaffen vooraf, hoe minder er later vervelende discussies zullen volgen over wat er wel/niet is opgenomen en alsnog verrekend moet worden in het meer- en minderwerk afrekening.

Hoeveel tijd gaat er niet zitten in het berekenen van de kostprijs / offerte? Elke minuut kost geld om een offerte c.q. calculatie begroting samen te stellen. Om de verbouwingswerkzaamheden of nieuwbouwwerkzaamheden overzichtelijk aan te bieden aan uw klant/opdrachtgever dient u een uitgebreide offerte te verstrekken. Als u na het indienen van de offerte geen opdracht krijgt voor de uitvoering dan heeft u dat veel tijd gekost wat u uiteindelijk niets heeft opgeleverd. Daarom is het zo belangrijk om snel en makkelijk een gespecificeerde offerte samen te stellen zonder dat u avonden bezig bent met het maken daarvan want geen opdracht dan is alles verspilde energie geweest. Mocht u wel een opdracht krijgen voor de uit te voeren werkzaamheden dan is het ook van belang dat u niets bent vergeten want die kosten zijn veelal voor uw eigen risico. Probeer faalkosten tot een minimum te beperken en gebruik daarom onze bouwsoftwareproduct. Om slim om te gaan met de voorgaande risico’s is het juist verstandig om een calculatieprogramma van VTBO aan te schaffen en tevens uw concurrenten een stap voor te zijn.

Alle routinehandelingen zijn voor geprogrammeerd c.q. geautomatiseerd, zodat u sneller en makkelijker kunt calculeren en offreren. Door het wijzigen van de variabelen bent u ook in staat sneller en eenvoudiger om naar een compleet technisch en commercieel verantwoord eindresultaat toe te werken. Daarbij vergroot het aanzienlijk uw werkplezier.

Met een modern offerte rekenprogramma kunt u alle berekeningen uitvoeren in luttele tijd ten opzichte waar u nu waarschijnlijk mee werkt. Hierdoor blijft er voldoende tijd over voor zaken waarin u wel goed in bent namelijk BOUWEN en daardoor heeft u nog meer tijd over voor zaken waar u normaal gesproken geen tijd voor had. Dat wilt u toch zeker ook, meer doen in een kortere tijd met een betere financieel resultaat en meer werkplezier.

Vraag nu gratis Calculatie programma demo aan bij VTBO !

Kostprijsberekeningen / Bouwbegrotingen / Bouw Calculaties eenvoudiger maken: Technische calculaties & Bouw Calculaties

Door gebruik te maken van de juiste softwareproduct zijn technische c.q. bouw berekeningen sneller en nauwkeuriger uit te voeren. Je kan op eenvoudige wijze variabelen wijzigen/aanpassen en direct zal dat op invloed zijn op het calculatie eindresultaat. Hierdoor optimaliseert u uw bedrijfsvoering.

Overzichten en berekeningen worden op professionele wijze afgedrukt, hetgeen meer vertrouwen schept bij uw opdrachtgever. Verschillende keuze vrijheden om uw calculatie / offerte te presenteren bijv. in open of dichte begrotingsvorm. Het is niet altijd raadzaam om alle prijzen en uren toonbaar te maken aan uw opdrachtgever vandaar dat u met ons calculatieproduct volledige vrijheid heeft hoe u de bouwofferte / bouwcalculatie wilt presenteren. Uiteraard kunt u complete calculaties kopiëren en bewerken. Na elke aanpassing ziet u de gevolgen voor de prijs. Zo heeft u altijd inzicht in de kosten en opbrengsten. Van de calculatie maakt u eenvoudig een professionele offerte/begroting in uw eigen huisstijl met de lay-out van uw voorkeur

Voor het laten maken van calculaties voor alle bouw gerelateerde zaken bent u bij VTBO op het juiste adres Bij iedere opdracht, groot of klein, zetten wij ons voor 100% in, zodat je een perfect calculatie programma krijgt voor een zeer lage aanschafprijs. Wij zijn iedere dag bereikbaar vanaf 08:00 tot 23:00 uur voor al uw vragen en opmerkingen. Wij bieden optimale service en ondersteuning zonder dat u daar specifiek voor moet betalen.

Vraag nu gratis Calculatiesoftware demo aan bij VTBO!

Bouwen kan veel simpeler en efficiënter met calculatiesoftware van VTBO om zo meer structuur en rust te krijgen binnen uw organisatie.

Bouwen is complex en er worden veel faalkosten gemaakt tijdens het calculeren. Hoe beter (bouw) ondernemingen in staat zijn om hier mee om te gaan, hoe succesvoller zij zullen zijn.

Overzichtelijke en eenvoudige Calculatie Software

Kies uit een van de fantastische kant-en-klare complete calculatieprogramma’s van VTBO. Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk eenvoudig en professioneel. Ontdek hoe eenvoudig het calculeren van een kostprijs is met behulp van VTBO offerte programma’s die vrijwel geschikt zijn voor alle prijscalculaties. Kijk voor meer informatie op deze website en mocht u onverhoopt nog vragen hebben neem gerust contact op ook na 18:00 en in het weekend. Vraag nu gratis Calculatiesoftware bouw demo aan bij VTBO !

Maatwerk Calculaties

Bent u op zoek naar een rekenprogramma met arbeidsnormen en materiaal/materieel dat niet hier vermeld staat of u wilt aanpassingen aan uw aangekochte calculatiepakket? Laat dan een calculatieprogramma exclusief voor u zelf ontwikkelen. Een programma dat voldoet aan uw eigen eisen. Een begrotingsprogramma dat doet wat u wilt, op de manier zoals u dat ook wilt.

Bij de ontwikkeling van de software staat de gebruiker en gebruikersgemak centraal en voor de prijs hoeft u het zeker niet laten.

Services & Kwaliteit pluspunten

 • Goedkope aanschafprijs en geen dure onderhoud- of licentiekosten per maand/jaar,
 • Optioneel; Ontwikkelen van maatwerk calculatieprogramma’s,
 • Leveren van standaard bouw- afbouw en installatiecalculatie software,
  welke wij eventueel aan uw eisen wensen kunnen aanpassen
 • Gratis professionele support van helpdesk 7 dagen per week vanaf 08:00 uur tot 23:00 uur,
 • Telefonisch benaderbaar en niet alleen via een e-mailadres,
 • Gratis noodzakelijke updates,
 • Ondersteuning door praktijk mensen,
 • Geen onlineversie maar programma/software wordt op uw eigen systeem geïnstalleerd,
 • Geen dikke handleidingen voorhanden maar gewoon stapsgewijs starten,
 • Beste calculatieprogramma/software voor uw branche welke in Nederland verkrijgbaar is,
 • Geweldige prijs/kwaliteit verhouding voor een softwareprogramma,
 • Gebaseerd op Microsoft technologie/methodiek,
 • VTBO zal trachten belangrijke zaken naar tevredenheid z.s.m. te behandelen,
 • Klanten & suggesties nemen wij altijd serieus,
 • Wij beloven geen gouden bergen die wij niet kunnen nakomen,
 • Geen agressieve verkoopmethodes of wurgcontracten waar u niet meer onderuit kunt komen,
 • Eerlijk zijn en afspraken nakomen behoren tot onze basisuitgangspunten,
 • Relaties verdiepen en een win-win situaties proberen na te streven,
 • Luisteren naar anderen en regelmatig feedback vragen van gebruiker(s),
 • Zo min mogelijk vakjargon gebruiken en duidelijk en helder communiceren,
 • VTBO beschikt over een team van gedreven klantvriendelijke vakkundige medewerkers die u 7 dagen per week vanaf 08:00 tot 23:00 kosteloos en klantvriendelijk te woord zullen staan.
 • Voor de rest kunnen wij alleen maar zeggen, ondervindt het zelf!

Vraag nu gratis Calculatie programma bouw demo aan bij VTBO !

Blijf continue op de hoogte van nieuwe calculatie bouwontwikkelingen!

Bezoek onze website www.VTBO.nl regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe universele calculatieprogramma’s en voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van calculatie software. Kijk ook eens op onze andere website www.VTBO-Ontwikkeling.nl voor onze instap calculatieprogramma vanaf € 185,-.

Mocht u onverhoopt bepaalde informatie niet hier kunnen vinden, of zijn er vragen (onvoldoende) onbeantwoord gebleven of wel heeft u suggesties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of mail ons op info@vtbo-ontwikkeling.nl Uiteraard zijn wij iedere dag bereikbaar vanaf 08:00 uur tot 23:00 uur.

Vraag nu gratis Calculatie software demo aan bij VTBO ! De beste indruk en het beste advies krijgt u in een persoonlijk gesprek met een van onze deskundige medewerkers.

Direct calculeren al vanaf prijs € 185,-

U kunt met VTBO Calculatie Software al professioneel calculeren, offreren, nacalculeren, en factureren vanaf € 350,- excl. btw. Dan bezit u al een compleet calculatiepakket waar u direct mee aan de slag kan. Wel zo efficiënt en verstandig!

Zo kunt u artikelbestanden van uw toeleveranciers inlezen of via webapplicatie direct artikelen met bruto/ netto prijzen overnemen in uw calculatieprogramma. De opzet van uw projecten zijn vrij te definiëren waarbij de software onder andere de systematiek van STABU ondersteunt. Eigen hoofdstukken definiëren tussen de aanwezige Stabu hoofdstukken behoort tot de mogelijkheden. Hieronder een kleine opsomming van de mogelijkheden van onze softwareproducten t.w.;

 • Relatiebeheer module/ klantenbestand
 • Dossiervorming voor klanten/onderaannemers/leveranciers/groothandels
 • Memo/actie functionaliteit
 • Calculeren (op basis van aangenomen werkzaamheden)
 • Calculeren (op basis van regie werkzaamheden)
 • Calculeren Elementen (uitsluitend voor Woningcorporaties/Vastgoed beheerders)
 • Calculatie Quick functionaliteit (snel, erg overzichtelijk)
 • Calculatie Quick functionaliteit (erg snel, op basis van Elementen)
 • Commerciële Quick Calculatie (verdisconteren van staartkosten in de calculatie)
 • Hoofdstuk indeling wijzigbaar/aanpasbaar en uitbreidbaar
 • Toepassing van Subhoofdstuk (zelf te bepalen subhoofdstukken)
 • Totaal per Subhoofdstuk creëren
 • Eenvoudig en snel Uurlonen wijzigen door een of verschillende uurlonen
 • Positie van Calculatieregel wijzigen
 • Op ieder gewenste positie Calculatieregels tussenvoegen
 • Op ieder gewenste positie Spatie of Tekstregel tussenvoegen
 • Calculatieregels overnemen/kopiëren vanuit Bestaand project
 • Calculatieregels overnemen/kopiëren vanuit Richtprijzenbibliotheek
 • Calculatieregels overnemen/kopiëren vanuit Moederbegroting
 • Calculatieregels overnemen/kopiëren vanuit Archiefmap
 • Meerdere calculatieregels gelijktijdig overnemen/kopiëren
 • Automatisch berekening gemiddelde Eenheidsprijs per calculatieregel
 • Automatisch berekening gemiddelde Eenheidsprijs per subhoofdstuk
 • Hoeveelheid/aantallen automatisch overnemen/kopiëren
 • Geïntegreerde uittrekstaat (hoeveelheidstaat)
 • Algemene uittrekstaten (hoeveelheidstaat)
 • Koppeling naar artikelbestand van toeleveranciers
 • Overnemen/kopiëren van Artikelomschrijving/ Netto & Bruto prijzen uit artikelbestand
 • Koppeling naar website van toeleveranciers (webselectie)
 • Overnemen/kopiëren van Artikelomschrijving/ Netto & Bruto prijzen via website
 • Importeren uit Excel
 • Ingevoerde Calculatieregel exporteren naar Richtprijzenbibliotheek
 • Calculeren op basis van Nettoprijs (t.b.v. kostprijsberekening)
 • Calculeren op basis van Brutoprijs (t.b.v. verkoopprijsberekening)
 • Automatisch genereren van Offerte voorblad
 • Automatisch genereren van Opdracht voorblad
 • Toevoegen VHE-nummer (uitsluitend voor Woningcorporaties/vastgoed beheerders)
 • Toevoegen Complex nummer (uitsluitend voor Woningcorporaties/vastgoed beheerders)
 • Toevoegen Type nummer (uitsluitend voor Woningcorporaties/vastgoed beheerders)
 • Planningsmodule
 • Geïntegreerde beschikbaarheids kalender
 • Invoering vakantie- & vrije dagen en derg.
 • Uittrekstaten (algemeen & geïntegreerd)
 • Koppelen bestekken, werkomschrijvingen, tekeningen, documenten, foto’s en dergelijke
 • Factuur – Credit factuur – Proforma factuur
 • Facturatie volgens termijnenstaat aangenomen werk (termijn facturatie)
 • Facturatie regie werkzaamheden (regie facturatie)
 • Facturatie handmatig
 • Facturatie controle/registratie
 • Koppelen artikelbestanden toeleveranciers bijv. PAB & Excel bestanden enz.
 • Verschillende uitprint keuzemogelijkheden
 • Koppelen onderaannemer(s)
 • Koppelen toeleverancier(s)
 • Koppelen groothandels
 • Nacalculeren
 • Kostenregistratie (uren en materiaal registratie)
 • Management overzichtrapportage
 • Projectbewaking
 • Meerdere btw-percentages per calculatieregel (21% – 6% – 0%)
 • Btw verlegd
 • Koppeling garantieverklaring
 • Koppeling levering- en betalingsvoorwaarden
 • Gebruik van andere valuta’s (basis is de euro)
 • Verschillende Valutakoersen te hanteren
 • Geïntegreerde snelzoeksysteem
 • Spellingscontrole
 • Beeldscherm tot 22” (inch) instelbaar
 • Zeer uitgebreide geïntegreerde richtprijzenbibliotheek & moederbegrotingen
 • Overzichtelijk, eenvoudig in gebruik
 • Directe koppeling met Word – Excel – Outlook
 • Interne back-up systeem
 • Week, Dag & Meer- & Minderwerk rapporten /staten
 • Excel Import- & Exportbestanden
 • Verschillende sjablonen om per e-mail te verzenden
 • Automatisch artikelprijzen en arbeidsnormen procentueel te verhogen/verlagen
 • Prijzen toeleveranciers automatisch onderling vergelijken
 • Prijzen/normen en omschrijvingsteksten zijn aanpasbaar
 • Procentueel verhogen/verlagen van prijzen/normen
 • Staartkosten (inzichtelijk voor de klant).
 • Staartkosten verdisconteren over de calculatie (niet inzichtelijk voor de klant)
 • Stelposten module
 • Korting & onvoorzien module
 • Overzichtelijk gebundelde lopende en afgewerkte projecten.
 • Automatisch oproepbare openstaande facturatie en actiepunten (memo functie)
 • Archief module voor afgewerkte gereed zijnde projecten.
 • Over kopiëren van calculatieregels vanuit moederbegroting of lopende en afgehandelde projecten
 • Wijzigbare teksten, bedragen, normen, uurlonen enz.
 • Calculeren met verschillende uurlonen
 • Automatisch Facturatie doornummering
 • Automatisch Project doornummering
 • Wijzigbare BTW tarieven
 • Instelbare startdatum, gereeddatum
 • Automatische weergave van beschikbare werkdagen
 • Documenten beheerssysteem (koppeling)
 • Tekening beheersysteem (koppeling)
 • Foto beheersysteem (koppeling)
 • Vierkante meterprijs berekening gerelateerd aan bruto vloeroppervlakte
 • Kubieke meterprijs berekening gerelateerd aan bruto kubieke inhoud
 • Invoering sociale verzekeringspercentage (uitsluitend voor Woningcorporaties/Vastgoed beheerders)
 • Koppeling verstrekte E-mail(s) en uitgebrachte Offerte(s)
 • Wijzigbare flexibele calculatie opslagdatum
 • Toepassing c.q. koppeling van meerdere klantcontactpersonen
 • Invoeringsmogelijkheid G-Rekening, BTW nummer, KvK nummer enz.
 • Mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen Moederbegroting
 • Wijzigbare omschrijvingteksten, normen en bedragen
 • Overzicht van de gecalculeerde loonkosten/uurlonen
 • Wijzigbare afdrukdatum
 • Oproep functionaliteit Opstaande Facturen
 • Oproep functionaliteit Opstaande Memo/actiepunten
 • E-mailen in Word/Excel/PDF enz.
 • Staartkosten wel/niet toonbaar
 • Functionaliteit Eigen Helptekst(en)
 • Geïntegreerde rekenmachine
 • Kolom voor het invoeren van STABU-codering
 • Kolom voor het invoeren van Artikelnummer
 • Kolom voor het invoeren van Unieke codering
 • Eenvoudig en snel uurlonen wijzigen
 • Automatische aanpassing beeldscherm tot 22” (inch)
 • Nagenoeg alles uitprintbaar en te e-mailen
 • Import – Export Richtprijzen Excel formaat
 • Import – Export Eenheidsprijzen met VHE/Complex/Typennr. Excel formaat (uitsluitend voor woningcorporaties/vastgoed beheerders)
 • Import & Export Eenheidsprijzen zonder VHE/Complex/Typennr. Excel formaat
 • Import & Export Woningbestand (uitsluitend voor Woningcorporaties/Vastgoed beheerders)
 • Import & Export Adressenbestand
 • Wachtwoord naar eigeninzicht wijzigbaar
 • Invoer: Eigen Project volgnummer(s)
 • Invoer: Eigen Factuur volgnummer(s)
 • Invoer: Eigenbedrijfsgegevens
 • Invoer: Klantgegevens – Onderaannemers – Contactpersonen
 • Invoer: Personeelsleden & Uurloon tarieven – BTW tarieven
 • Invoer: Adrestypen – Provincies – Landen
 • Invoer: Eenheden
 • Invoer: STABU-hoofdstukken (wijzigen – toevoegen)
 • Invoer: Elementen hoofdstukken (uitsluitend voor Woningcorporaties/Vastgoed beheerders)
 • Invoer: Verlof- en Feestdagen
 • Invoer: Woningbestand (uitsluitend voor Woningcorporaties/Vastgoed beheerders)
 • Invoer: Documenten – Tekeningen
 • Invoer: Stelposten – Onvoorzien & Kortingen
 • Invoer: Calculatie staartkosten percentages
 • Invoer: Termijnstaat (betalingsschema)
 • Invoer: Kostenregistratie staartkosten percentages
 • Invoer: Sjablonen/Conceptbrieven (voorbeeldbrieven)
 • Invoer: Percentage Sociale verzekering (uitsluitend voor Woningcorporaties/Vastgoed beheerders)
 • Invoer: Dossier veldnamen
 • Invoer: Opslagnaam Commerciële calculatie

Calculatiesoftware/ Calculatieprogramma

Aanvullende informatie voor “Houtskeletbedrijven” kijk gerust verder op deze website of ga naar onze instapmodellen op onze andere website www.VTBO-Ontwikkeling.nl

Mocht u onverhoopt bepaalde informatie niet hier kunnen vinden, of zijn uw vragen (onvoldoende) onbeantwoord gebleven of heeft u suggesties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of mail ons op info@vtbo-ontwikkeling.nl of bel ons op 0345-849695 of 06-12271437.

Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar vanaf 08:00 uur tot 23:00 uur. Telefonisch bereikbaar vanaf buiten Nederland: 0031(0)345-849695 of 0031(0)6-12271437. Vraag nu de gratis Calculatie software bouw demo aan bij VTBO ! De beste indruk en het beste advies krijgt u in een persoonlijk gesprek met een van onze deskundige medewerkers.

Wij heten u bij deze alvast hartelijk welkom.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u allerlei vragen met antwoorden, maar mocht onverhoopt uw vraag ontbreken kunt u elke dag contact opnemen tot 23:00 uur.

Is dit calculatieprogramma alleen bestemd voor bouw gerelateerde bedrijven?

Nee, is door alle bouwgerelateerde bedrijven te gebruiken bijv. schildersbedrijven installatiebedrijven, adviseurs, architecten, vastgoedbeheerders, metsel- voegbedrijven en nog veel meer.

Kan dit calculatieprogramma op mijn stand-alone computer worden geïnstalleerd?

Ja, dit programma kan op een “Stand-alone” computer worden geïnstalleerd waardoor u niet hoeft in te loggen via internet. Dus u ben nooit afhankelijk van de internet verbinding maar u beheert het zelf op uw eigen computer/systeem.

Kan dit calculatieprogramma ook op een Server/ Cloud worden geïnstalleerd?
Werkt dit offerteprogramma c.q. calculatieprogramma eenvoudig?

Absoluut eenvoudig u hoeft nagenoeg geen computer ervaring hiervoor te hebben. Alles is logisch opgebouwd met duidelijke eenvoudige begrijpelijke teksten. Zover wij weten bestaat er in Nederland / België geen eenvoudigere calculatieprogramma software dan van VTBO.

Wordt dit calculatieprogramma alleen geleverd in Nederland, of ook werelwijd?

Nee, dit programma gaat de hele wereld over maar met dien verstande dat het Nederlandstalig is ingesteld. Wij leveren veel programma’s in Belgie, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk maar ook Suriname, Curaçao (Nederlandse Antillen).

Krijg ik korting bij aankopen van meerdere calculatiesoftware pakketen?

Ja dat is mogelijk maar wel op speciale aanvraag.

Werkt het calculatieprogramma ook goed op een Apple/ IOS computer.

Die mogelijkheid bestaat er zijn circa 20 klanten die ons calculatieprogramma op een Apple hebben geïnstalleerd. Wij zelf hebben dit wel gezien maar niet uitgetest.

Hoeveel licenties zitten er standaard bij deze calculatie software pakket?

Normaal 2 licenties maar als u een extra bijbehorende dongle koopt a € 50,- kunnen er onbeperkt hoeveelheid computers voorzien worden van onze calculatiesoftware.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0345-849695 of 06-12271437.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 08:00 uur tot 23:00 uur, voor al uw vragen.