Wat zeggen onze klanten/afnemers over ons D.C.S. calculatieprogramma / calculatiesoftware?

Lees hier onder een aantal gebruikers ervaringen van klanten/afnemers die werkzaam zijn met D.C.S. calculatieprogramma van VTBO.

Mijn ervaring met VTBO waarvan ik recentelijk het calculatieprogramma heb aangeschaft, is eigenlijk in één woord samen te vatten: GEWELDIG! Het programma is heel logisch van opzet en al na een paar uur ‘verkennen’ kun je er al goed mee overweg. Alles is overzichtelijk en goed weergegeven. Vragen worden goed en snel beantwoord en – zoals in mijn geval- een klein probleempje in no-time opgelost. Kortom: ik kan het iedereen aanbevelen, om dit geweldige programma te gebruiken van VTBO.

Dhr. Leeuwen,

Eigenaar

Erg mooi programma. Alles heel duidelijk en helder zonder vervelende iconen. Ik had een probleem om 22:00 uur en toen kon ik nog iemand bellen om het op te lossen. Hij heeft zelfs de programmeur erbij gehaald. Om 23:00 uur kon ik weer verder, super service.

Dhr. Molenaers Timmerwerken

Eigenaar, Molenaers Timmerwerken

Mijn ervaring met VTBO waarvan ik recentelijk het calculatieprogramma heb aangeschaft, is eigenlijk in één woord samen te vatten: GEWELDIG!  Het programma is heel logisch van opzet en al na een paar uur ‘verkennen’ kun je er al goed mee overweg. Vragen worden goed en snel beantwoord en – zoals in mijn geval- een klein probleempje in no-time opgelost. Kortom: ik kan het iedereen aanbevelen!

Dhr. Van Leeuwen

Eigenaar, Kluspunt

Ik ben al een lange tijd met dit programma bezig vanaf het eerste moment dat het ontwikkeld is. Ik ben van mening dat dit een van het beste programma is voor het klein en middelgrote bedrijven. Ik heb zelf voor ik hier mee begonnen ben ook vele ander gezien en thuis gehad met demo’s. Vond dat er vaak heel veel om heen zat en erg onhandig. Dit programma is zo gemaakt dat er na enige keuze van programma type (versie) gewoon lekker gerekend kan worden en alles makkelijk op te stellen en afdrukken is en alles is overzichtelijk. Makkelijk de prijzen in te voeren die aangeleverd worden door de leverancier. Ook niet onbelangrijk is de service bij vragen of problemen mochten die er zijn (nog niet kunnen ontdekken) die vind ik optimaal en adequaat. Tot slot fijn makkelijk in gebruik en goede service.

Dhr. Offermans

Eigenaar, Bouwbedrijf Offermans

Het calculatie pakket van VTBO ontwikkeling is een prima pakket voor ons bedrijf. Het voldoet volledig aan onze verwachtingen, als kostendeskundige kunnen wij  onze klanten hiermee duidelijk, gedetailleerd en overzichtelijk informeren. Hierdoor nemen wij onze klanten in een vroeg stadium mee in het proces. Onze ze klanten zijn,  vastgoed ontwikkelaars, beleggers en aannemers. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wachten met spanning af op de vernieuwde versie 7.2.

Dhr. Michiels

Eigenaar, Michiels Management Bouw en Vastgoed

Het D.C.S. 6.0 calculatieprogramma is overzichtelijk, flexibel en vrij eenvoudig te bedienen. De uittrekstaten die onder de calculatieregels zitten zijn een zeer handig hulpmiddel, hierdoor heb je altijd de uittrekgegevens bij de hand om te controleren, wijzigen of ergens anders te gebruiken. Door de mogelijkheid om tekst- en spatieregels in te voegen kan de calculatie helemaal naar eigen wens ingedeeld worden. De telefonische bereikbaarheid en ondersteuning van VTBO bevallen mij uitstekend.

Dhr. Renooij,

Eigenaar, Bouwbedrijf Renooij,

Ik ben zeer te spreken over het calculatie programma evenals over de begeleiding van VTBO. Gemakkelijk en eenvoudig programma zowel in gebruik als dat je eventueel wat wilt inbrengen/aanpassen. Super dus. Dank aan VTBO-Ontwikkeling

Dhr. Van Houdt

Eigenaar, Van Houdt Metselbedrijf

Zoals aangegeven ben ik zeer te spreken over het aangekochte softwarepakket CalcPro 3.0. Het werk erg eenvoudig en de mogelijkheden en functies zijn snel aangeleerd. Gezien de relatief lage aanschafprijs heeft het programma mij tot dusver positief verbaasd. Ook de service die daarbij verleend wordt heeft mij verrast.

Dhr. Koning

Eigenaar, Koning Bouwregie

Zeer goed calculatie systeem, tevens zeer goede ondersteuning vanuit VTBO-Ontwikkeling. VTBO is voor mij een echte aanrader.

Dhr. Frencken

Eigenaar, RF-Bouw

Wij werken al geruime tijd met het VTBO calculatie programma versie 7.0 en wat zij beloven maken zij waar. Het is een compleet pakket laagdrempelig en makkelijk in gebruik. We gebruiken het voor de calculatie, offerte fase, opdrachten, termijnen en kostenbewaking.

Dhr. M. Vos

Eigenaar, lemonEPC B.V.

Fijn programma en goede online support wanneer iets niet lukt! We zijn er erg tevreden over!

Dhr T. Bontjer

Eigenaar, Bontjer Bouw

Na het installeren van het programma waar bij een zeer duidelijke installatie beschrijving bij is. En het bekijken van de zeer duidelijke uitleg van de film op de site van VTBO. Kan ik niet anders dan zeer enthousiast zijn over de werkwijze van het programma en durf ik te zeggen dat voor iedere kleine zelfstandige in de bouw dit een geweldig programma is. En je absoluut geen ingewikkelde handelingen of computer kennis hoeft te hebben.
DUS EEN AANRADER VOOR ALLE KLEINE ZELFSTANDIGEN.

Dhr. Meijners

Eigenaar, Meijners Bouwadvies

Wij vinden de SERVICE van jullie bedrijf echt super. Op zondagavond hadden wij problemen met inloggen en zijn ‘s avonds om 10:00 uur persoonlijk geholpen. Nou waar vind je deze service nog tegenwoordig. Echt geweldig!!!!!

Dhr. Willie

Eigenaar, Willie Bouwservice

Wij zijn erg tevreden over de software en over de ondersteuning die we hebben mogen ontvangen. De software biedt ons meerwaarde doordat wij een overzichtelijke calculatie en dus een goede onderbouwde offerte hebben gekregen. De software is heel makkelijk in te richten naar eigenhand. Het is duidelijk en overzichtelijk, een aanrader voor de installatiebranche.

Dhr. Rini

Eigenaar, Lurling Airconomics

Perfecte service met de installatie van het programma zelfs om 22:00 uur. Tevens enkele zaken voorgedaan.  Calculatieprogramma bevalt mij goed en een echte aanrader.

Dhr. K. Slager

Eigenaar, Slager Bouwservice

Nou al een hele lange tijd dit programma in gebruik eigenlijk vanaf het begin. Zeer  tevreden en makkelijk in gebruik en een goede ondersteuning als er wat is of niet begrijpt. Zeker aan te bevelen voor kleine en middel grote bedrijven.

Dhr. R. Offermans

Eigenaar, Bouwbedrijf Offermans

Wij van VTBO zijn erg benieuwd naar uw mening/ ervaring met ons calculatieprogramma.

Vul het onderstaande contactformulier in met uw mening/ ervaring.

Ja ik ga akkoord om de teksten te publiceren op de website van VTBO incl. mijn naam + bedrijf gegevens.

7 + 11 =