Is dit calculatieprogramma alleen bestemd voor bouw gerelateerde bedrijven?

Nee, is door alle bouwgerelateerde bedrijven te gebruiken bijv. schildersbedrijven installatiebedrijven, adviseurs, architecten, vastgoedbeheerders, metsel- voegbedrijven en nog veel meer.

Kan dit calculatieprogramma op mijn stand-alone computer worden geïnstalleerd?

Ja, dit programma kan op een “Stand-alone” computer worden geïnstalleerd waardoor u niet hoeft in te loggen via internet. Dus u ben nooit afhankelijk van de internet verbinding maar u beheert het zelf op uw eigen computer/systeem.

Kan dit calculatieprogramma ook op een Server/ Cloud worden geïnstalleerd?
Werkt dit offerteprogramma c.q. calculatieprogramma eenvoudig?

Absoluut eenvoudig u hoeft nagenoeg geen computer ervaring hiervoor te hebben. Alles is logisch opgebouwd met duidelijke eenvoudige begrijpelijke teksten. Zover wij weten bestaat er in Nederland / België geen eenvoudigere calculatieprogramma software dan van VTBO.

Wordt dit calculatieprogramma alleen geleverd in Nederland, of ook werelwijd?

Nee, dit programma gaat de hele wereld over maar met dien verstande dat het Nederlandstalig is ingesteld. Wij leveren veel programma’s in Belgie, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk maar ook Suriname, Curaçao (Nederlandse Antillen).

Krijg ik korting bij aankopen van meerdere calculatiesoftware pakketen?

Ja dat is mogelijk maar wel op speciale aanvraag.

Werkt het calculatieprogramma ook goed op een Apple/ IOS computer.

Die mogelijkheid bestaat er zijn circa 20 klanten die ons calculatieprogramma op een Apple hebben geïnstalleerd. Wij zelf hebben dit wel gezien maar niet uitgetest.

Hoeveel licenties zitten er standaard bij deze calculatie software pakket?

Normaal 2 licenties maar als u een extra bijbehorende dongle koopt a € 50,- kunnen er onbeperkt hoeveelheid computers voorzien worden van onze calculatiesoftware.