Over VTBO

Over VTBO

VTBO is gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van complete calculatieprogramma’s /calculatiesoftwareprogramma’s voor o.a. bouw- afbouw en installatiebedrijven. Bij alles wat wij doen staat u als klant centraal. Dit betekent dat we onze software zo ontwikkelen dat onze klanten/afnemers er prettig maar ook makkelijk mee kunnen werken (calculeren).

Wij ontwikkelen onze calculatieproducten met veel zorg, aandacht en een goede kosteloze service 7 dagen per week en telefonisch optimaal bereikbaarheid van 08:00 uur tot 23:00 uur.

Wij helpen onze klanten/afnemers doeltreffend en klantgericht bij al hun technische en software matige vraagstukken en zullen zoveel mogelijk in het werk stellen om u vraag/opmerking naar tevredenheid te beantwoorden. Vraag nu gratis een demo aan bij VTBO!

Hoe creëren wij als VTBO meerwaarde voor uw bedrijf?

 

VTBO vind dat de huidige belevingseconomie ons dwingt als software leveranciers om op een hernieuwde wijze naar ons eigen calculatieproduct kritisch te kijken. Het gaat niet alleen meer om het bieden van functionele meerwaarde, maar steeds belangrijker wordt de emotionele waarde en dat softwareleveranciers meer toegevoegde waarde moet brengen voor de eindgebruiker(s).

Wanneer uw bedrijf actief is in de bouwbranche/bouwsector en er veel losse Excel en Word documenten binnen uw bedrijf rouleren en u bovendien het gevoel heeft dat uw software niet over de functionaliteiten beschikt die specifiek zijn ontwikkeld voor de bouw- afbouw en installatie branche/sector dan is het hoogste tijd om orde op zaken te stellen met onze calculatie software van VTBO. Waarschijnlijk kunt u veel tijd en geld besparen met 1 compleet softwarepakket. VTBO is namelijk al jaren de top leverancier in Nederland/België als de bouwsoftware leverancier voor de aannemersbedrijven en bouwbedrijven maar eveneens voor de installatiebedrijven calculatiebureaus en vastgoedbeheerders.

Maar onze software is o.a. ook uitermate geschikt voor eenmansbedrijven, ZZP-ers en onderhoudsbedrijven. Wij bekijken samen met u welke bouwsoftware calculatieprogramma het meest voor u geschikt is waardoor u probleem van inefficiëntie tot het verleden gaat behoren. Zo zorgen wij dat u plezier en tijd gaat overhouden voor andere activiteiten waar u wel goed in bent namelijk BOUWEN! Vraag nu gratis een demo aan bij VTBO!

Tijd en financiële besparing(en) met VTBO

Besparing van tijd en geld door eenvoudig en snel efficiënt te calculeren met calculatiesoftware van VTBO. In deze tijd moeten bedrijven veel calculeren en veel offertes indienen om opdrachten binnen te halen. Veel van de gemaakte calculaties/begrotingen/offertes gaan niet door waardoor de calculatietijd en kosten enorm hoog zijn. VTBO creëert toegevoegde waarden door calculatiesoftware te leveren waarmee snel overzichtelijk en efficiënt een bouwcalculatie gemaakt kan worden.

Voorkomen van onnodige faalkosten

Door gebruikt te maken van onze calculatiesoftware pakket worden faalkosten aanzienlijk beperkt mede doordat het veel overzichtelijker per discipline kan worden onderverdeeld in Hoofdstukken en Subhoofdstukken. Alles in een oogomslag zichtbaar.

Alles in 1 calculatieprogramma van VTBO

Calculeren, Elementencalculatie, Voorcalculatie, Begroten, Offreren, Facturatie, Nacalculatie, Kostenregistratiesysteem, Plannen, Klant/Relatiebeheerssysteem, Webselectie, Artikelenbeheersysteem, Inlezen van verschillende bestanden, Meer- & Minderwerk, Stelposten, Staartkosten, Rapportages (management rapportage), Week- & dagstaten, Personeelsbeheer, Richtprijzenbibliotheek, Memo functie, Dossiervorming, en dergelijke in 1 calculatieprogramma.

Software, speciaal ontwikkelt voor de eindgebruiker(s)

Onze calculatiesoftware is speciaal ontwikkeld door mensen met jarenlange bouwkundige ervaring met veel praktijkervaring en kennis van de bouw en installatiebranche. Daarnaast is de calculatiesoftware snel, efficiënt, en erg betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uiterst nauwkeurig.

Persoonlijk en klantvriendelijk

Onze kernwaarden zijn persoonlijk en laagdrempelig, transparant en waardegedreven. We gaan persoonlijk open met elkaar om en alles wat we doen staat het creëren van waarde voor onze klanten centraal.

Ons personeel staat voor u klaar!

VTBO ontwikkeld eenvoudige en overzichtelijke relatief goedkopecalculatieprogramma’s / calculatiesoftware (D.C.S.) voor de complete bouwbranche zoals bouwbedrijven, afbouwbedrijven en installatiebedrijven en alles daaraan gerelateerd. Hiermee kunt u snel, makkelijk in een handomdraai calculeren of begrotingen opstellen. Daarbij verleent VTBO kosteloos optimale bereikbaarheid voor vragen en opmerkingen 7 dagen per week van 08:00 uur tot 23:00 uur.

Onze medewerkers zullen u optimaal van dienst zijn voor al uw vraagstukken. VTBO bezit ook over ervaren bouwkundige medewerker(s) die exact weten hoe het in de praktijk er aan toegaat.

Mocht onverhoopt uw vraag niet of onvoldoende telefonisch of per e-mail zijn beantwoord dan bestaat de mogelijkheid (met uiteraard uw toestemming) dat wij bij u gaan inloggen en meekijken doormiddel van “Screenconnect” (soort teamviewer programma). Vraag nu gratis een demo aan bij VTBO!

Staat uw vraag of antwoord er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.